
Sýry

Tvrdý sýr vyrobený z kravského mléka. Používá se do předkrmů, na těstoviny, zeleninové saláty. Je vhodný k červenému i bílému vínu.

Přírodní pařený sýr z kravského mléka, vhodný na pizzu.

Tvrdý sýr vyrobený z čerstvého plnotučného ovčího mléka.

Je vyráběný z kravského mléka. Výborně chutná v kombinaci s aromatickým červeným vínem, jako je Merlot nebo Cabernet.

Vyznačuje se jemnou chutí a přidanou texturou a chutí pistácií. Je to polotvrdý sýr z kravského mléka.

Ovčí sýr z ostrova Sardinie. Hnědá kůrka je vytvořená delším zráním.

Je vyráběný z ovčího a kravského mléka. Výborně chutná v kombinaci s aromatickým červeným vínem, jako je Merlot nebo Cabernet.

Má nízký obsah tuku a poloměkkou konzistenci. V kuchyni se používá podobně jako mozzarella, ale má výraznější chuť a obsahuje méně tekutiny. Doporučují se k ní aromatická bílá vína jako Chardonnay nebo Pinot grigio.

Mladý kozí sýr s a jemně oříškovou chuť ía krémovou texturou.

Tvarohový sýr. Patří do řady solených sýrů, vyráběných ze syrovátky.

Sýr s velmi lahodnou chuťí. Jelikož je starý, není tolik cítit kozinou. Velmi vhodný do salátů i na degustaci s červeným vínem.